Activiteiten-kalender … oktober / november 2019

Het startschot van het sportieve seizoen 2019-2020 behoort reeds tot de geschiedenisboeken. Voor Tasseikan betekende dit een mooie start, want:

  • We mochten enkele nieuwkomers verwelkomen, zowel bij de jongeren als bij de volwassenen
  • We namen deel aan de eerste trainingsdag van het sportieve seizoen
  • We maakten York in het Verennigd Koninkrijk onveilig

Al deze avonturen kunnen jullie nog eens herbeleven via onze diverse sociale media kanalen

Maar dit alles was nog maar opwarming voor wat komen gaat in de maanden oktober en november:

  • Trainingsdag Aalter op zaterdag 19 oktober 2019:

opgelet:

Die dag is er géén Tasseikan clubtraining,want zowel de Tasseikan-jongeren als de Tasseikan-volwassenen gaan op bezoek bij onze broederclub KIME Aalter.

  • Uitwisselingsproject met KIME Aalter op maandag 21 oktober:

De Tasseikan-lesgevers kidnappende training in KIME Aalter > de clubleden kunnen verbroederen voor, tijdens en na deze training.

Opgelet: die dag is er géén Tasseikan clubtraining,want alle Tasseikan-volwassenen gaan op bezoek bij onze broederclub KIME Aalter.

  • ‘Karate meets yoga’ op zaterdag 26 oktober 2019:

In navolging van het initiatief tijdens onze zomertrainingen, werd Kathleen sensei gevraagd door onze collega’s van “Dai Nippon karate” om een gelijkaardige sessie te organiseren in Brugge. De Tasseikanners die zin hebben kunnen op zaterdagnamiddag in het kielzog van Kathleen sensei mee naar Brugge gaan.

  • Tasseikan Halloween-training op zaterdag 2 november 2019:

Uit onze Tasseikan-enquête (mei 2019) bleek dat jullie ook wel te vinden waren  voor eens bijzondere club- & trainingsactiviteiten. Daarom organiseren we voor het eerst een echte Halloween-training, zowel voor onze Tasseikan-jongeren als voor onze Tasseikan-volwassenen.

  • Internationale JKA stage Brussel van vrijdag 8 t.e.m. zondag 10 november 2019:

Uiteraard kan Tasseikan niet ontbreken op deze stage. De club komt voor de helft tussenbeide in de kosten van deze stage, bij een volledige deelname (7 trainingen).

Tot slot:

  • Vergeet ook niet om te stemmen op onze filmpje bij Sport.Vlaanderen, zodat we kans maken om verkozen te worden tot de coolste sportclub van Vlaanderen! klik hier!