Bijzondere mededeling m.b.t. ons trainingsregime van maandag 29/10 t.e.m. donderdag 01/11

De kans is immers reëel dat we omwille van andere éénmalige activiteiten niet kunnen beschikken over onze trainingszaal. Eerder dan hier een probleem van te maken, vinden we dit een uitgelezen kans om onze grenzen te verleggen.

KIME Aalter

Daarom gaat Tasseikan op maandag 29 oktober 2018 de clubtraining van KIME Aalter overnemen. In het kader van ons uitwisselingsproject, zullen zowel de jongeren als de volwassenen training krijgen van Tasseikan-lesgevers. Deze bijzondere training gaat door in de gemeentelijke sportzaal van Aalter (Lindestraat 17) van 19u30 tot 21u00. Nadien zullen we samen nog even verbroederen.

Afspraak aan het O.C.P. omstreeks 18u30 om te vertrekken (er zijn immers werken in & rond Aalter). Graag bevestiging al jullie meegaan via Whatsapp.

TAISHO Lede

Daarom gaat Tasseikan op woensdag 31 oktober 2018 eens trainen in TAISHO Lede. Taisho Lede behoort – in tegenstelling tot Tasseikan De Pinte & Kime Aalter) tot de grootste clubs van Oost-Vlaanderen. Het ideale moment om ook eens kennis te maken hoe het er in één van de grotere & betere clubs van Oost-Vlaanderen aan toegaat. Deze training gaat door in het sportcomplex De Ommegang te Lede (Ommeganglaan 60) van 20u00 tot 21u30. Ook hier zullen we nadien even verbroederen.

Afspraak aan het O.C.P. omstreeks 19u00 om te vertrekken. Graag bevestiging al jullie meegaan via Whatsapp.

 

jongerentraining

Op donderdag 1 november 2018 is er géén training voor onze Tasseikan-jongeren. Het is immers herfstvakantie en dan mogen ze ook al eens profiteren van de vakantie …