clubagenda / activiteitenkalender > update t.e.m. eind december 2018

Heden werd ons clubagenda / activiteitenkalender geactualiseerd t.e.m. eind december 2018 (inderdaad slechts tot eind december, omdat we heden nog niet beschikken over alle data van diverse nevenactiviteiten …). We hebben hierbij getracht om deze clubagenda / activiteitenkalender dan ook zo compleet mogelijk in te vullen; niet alleen met de eigen clubactiviteiten maar ook met de diverse nevenactiviteiten.

We hebben hierbij 2 verschillende luiken, namelijk:

Het TRAININGSLUIK:

  • de wekelijkse clubtraining zowel voor onze Tasseikan-jongeren als voor onze Tasseikan-volwassenen
  • het clubexamen zowel voor onze Tasseikan-jongeren als voor onze Tasseikan-volwassenen
  • de provinciale & nationale trainingen
  • de trainingsdagen & weekends
  • de internationale JKA stages

Tasseikan is van bij aanvang telkens sterk vertegenwoordigd in deelname aan het TRAININGSUIK. Dit begint uiteraard met het zo veel als mogelijk deelnemen aan de gewone clubtrainingen en gaat vervolgens over naar het provinciaal en nationaal niveau. Provinciale trainingen, nationale trainingen, trainingsdagen of weekends, … er zijn altijd wel enkele Tassekanners te bespeuren.

En zo is er telkens ook een mooie Tasseikan-delegatie aanwezig tijdens de internationale JKA stages. Vorig jaar trokken we voor de eerste keer op avontuur hiervoor buiten onze landsgrenzen naar Nederland, wat we ook dit sportief seizoen terug van plan zijn. We blijven bakens immers verzetten, want stilstaan is achteruitgaan!

Het COMPETITIELUIK:

  • de provinciale JKA jeugdoefenwedstrijden (pupillen t.e.m. scholieren)
  • de provinciale JKA competitietrainingen (vanaf blauwe gordel)
  • de provinciale IPPON elite competitietrainingen (vanaf blauwe gordel)
  • de officiële tornooien en kampioenschappen (jongeren & volwassenen)

Het is reeds enige tijd geleden dat een Tasseikanner effectief terug te vinden was als kamper op een wedstrijdvloer. Maar weet dat deelname aan competitie (zowel jongeren als volwassenen) uiteraard ook steeds tot de mogelijkheden behoort; mits de nodige voorbereiding uiteraard binnen de eigen clubgrenzen.

Heden speelt de aanwezigheid van Tasseikan binnen het competitiegebeuren zich volledig af op het vlak van organisatie of binnen het dokterskabinet

Voilà, voldoende materiaal om jullie persoonlijke agenda vol te proppen!