Clubnieuws

TASSEIKAN FAMILY DAY – zaterdag 21 maart 2020 > demo-training, eetfestijn & familieactiviteit > uitnodiging

Tasseikan demonstreert… Elk jaar organiseren we een clubeetfestijn, voorafgegaan door een familietraining. We willen immers het Tasseikan-familiegevoel in stand houden en verder aanwakkeren.  In navolging van het succes van vorig jaar, organiseren we opnieuw een Tasseikan Demo Day. Hierbij zullen de Tasseikan-jongeren én volwassenen hun karate-talenten ten toon spreiden. Op die manier kan elke Tasseikanner zijn of haar familieleden en vrienden kennis laten maken met karate in het algemeen en onze club in bijzonder. … en gaat daarna lekker eten Na de demonstraties hebben deelnemers … Lees verder TASSEIKAN FAMILY DAY – zaterdag 21 maart 2020 > demo-training, eetfestijn & familieactiviteit > uitnodiging

Tasseikan jongeren-moment & demo-training > donderdag 20 februari 2020

Op donderdag 20 februari 2020 vond volgend scenario plaats binnen de clubgrenzen van Tasseikan: eerst was er een demo-training van onze Tasseikan-jongeren voor de Tasseikan-ouders aansluitend was er een overleg met de Tasseikan-ouders over de club- & jongerenwerking De jongeren wisten plots hun beste beentje voor te zetten tijdens de demo-training. De ouders luisterden geboeid naar de toelichting. Bedankt voor de aanwezigheid, interesse en betrokkenheid! Voor de afwezigen van vandaag, zullen we binnenkort meer details (presentatie) & foto’s publiceren.

Pesten … Dit kan niet!

Van 14 t.e.m. 21 februari 2020 wordt de 15° Vlaamse week tegen pesten gehouden. En uiteraard wensen wij als karateclub ons steentje toe bij te dragen in de strijd tegen pesten. Waarom? Omdat pestgedrag: van alle tijden is, overal plaats vindt en meestal reeds geruime tijd bezig is alvorens het echt merkbaar in het vizier komt. En zowel binnen als buiten onze clubgrenzen wensen wij duidelijk perk en paal te stellen aan pestgedrag. Als karateka kunnen we een dergelijk gedrag … Lees verder Pesten … Dit kan niet!

Tasseikan on social media

Dat we met Tasseikan present tekenen in het social media landschap, hoeft jullie wellicht niet meer te verbazen. Elke dag opnieuw trachten we ook daar bakens te verplaatsen. Heden levert dit het volgende mooie resultaat op: Instagram: +400 followers Facebook: +450 likers

Tasseikan goes Anzegem!

Op zondag 9 februari 2020 werd er een zekere taalhrens overschreden. Andy sensei ging de clubtraining in Anzegem kapen. Een uitgelezen moment om onze eigen clubkata Empi te etaleren. En uiteraard waren we moreel verplicht om deze training af te sluiten met onze inmiddels wel gekende #katachallengemonth.