clubtraining volwassenen > woensdag 6 september 2017 o.l.v. K. De Waegenaere Sensei > proefkonijnen …

Mysterieuze gastlesgever blijkt gloednieuwe initiatortraining te geven

Woensdag 6 september 2017 werd een speciale verrassing in petto gehouden. De gastlesgever van dienst was immers K. De Waegenaere Sensei van onze broederclub KIME Aalter.

Kristof en onze eigenste Maya hebben immers tijdens de voorbije zomervakantie samen de initiatorcursus karate gevolgd bij de Vlaamse trainersschool (VTS), onder leiding van de Vlaamse Karate Federatie. Het schriftelijke gedeelte en examen, hebben ze beiden reeds succesvol achter de rug. De praktische proef staat binnen een kleine 2 weken op het programma.

Om toch zijn ‘examentraining’ toch eens te kunnen proefdraaien, bood de clubleiding van Tasseikan Kristof graag de gelegenheid om de aanwezige Tasseikanners te gebruiken als zijnde Chinese vrijwilligers. Doelgroep was normaal jongeren tussen de 13-14 jaar en niveau groene gordel (6° kyu). De opdracht voor de aanwezige Tasseikanners was dan ook poepsimpel: “Wees gewoon jullie zelf!”.

Het was een zeer gevarieerde training waarbij Kristof duidelijk alle registers had opengetrokken. Na de training werd aan de aanwezigen gevraagd om enige feedback te geven en hun ervaringen te delen met Kristof. Positieve feedback is uiteraard leuk, maar ook opbouwende kritiek is van groot belang. Alleen met dit laatste kan men immers aan de slag gaan om zichzelf als zijnde lesgever bij te sturen en zich op deze manier naar een hoger niveau te tillen.

Het was zonder meer een zeer geslaagde proefsessie. Alle aanwezige Tasseikanners waren immers erg tevreden. Bravo voor Kristof en voor herhaling vatbaar, zegt men dan …

  

Enkele sfeerbeelden: https://photos.app.goo.gl/W2gSS1uiAjElQzGo2