Cummunicatie t.a.v. Tasseikan-ouders > Jongerentrainingen … niet zo goed bezig?

Onderstaand mailbericht werd heden – maandag 26 november 2018 – verstuurd t.a.v. alle Tasseikan-ouders (zowel van groep 1 (“<9 jaar” als van groep 2 (“> 9 jaar”))

Beste Tasseikan-ouder(s),

Wij geven met volle overgave les aan de Tasseikan jongeren. Omgekeerd verwachten wij dan ook van onze jongeren een minimum aan inspanning en enthousiasme. Voor de groep ‘> 9 jaar’ gaan we er immers van uit dat deze jongeren zelf (mee) mogen beslissen of ze al dan niet naar de training komen (en niet omdat jullie dit in hun plaats beslissen).

Deze boodschap werd hen onlangs in niet mis te verstane bewoordingen meegegeven (‘je werkt mee en doet je best of je gaat naar huis’). Met resultaat, zo bleek tijdens de daaropvolgende training  Waarmee nogmaals bewezen werd dat onze jongeren perfect in staat zijn hun grenzen te verleggen, om door te zetten, zelfs bij een fysiek lastige training.

Niet voor niets betekent Tasseikan, “De club waar men met het nodige doorzettingsvermogen een (persoonlijk) (vooropgesteld) doel tracht te bereiken.”

We doen er als lesgevers alles aan om hen te helpen dit doel te bereiken, maar de inspanning moet van beide kanten komen, ons geduld kent ook zijn grenzen!

Tenslotte: weet dat wij als lesgevers steeds ter beschikking en open staan voor een gesprek.