Dagelijks bestuur Tasseikan > back to the future

Op vrijdag 15 maart 2019 kwam het dagelijks bestuur (*) van de club bij elkaar voor een uitgebreid overleg.

Tijdens dit overleg stond zowat alles op de agenda dat betrekking heeft op de algemene werking van Tasseikan als club. De werking wordt immers regelmatig intern geëvalueerd en nadien bijgestuurd waar nodig.

Eén van de belangrijkste werkinstrumenten zijn onze beide beleidsplannen, namelijk: eentje voor de Tasseikan-jongeren & eentje voor de Tasseikan-volwassenen.

Er staan 2 nieuwigheden in de startblokken, namelijk:

  1. Een clubenquête waar we als club graag eens onze voelsprieten uitsteken bij onze (ex-)leden en ouders. Jullie mogen deze in vorm van een Paasei in de mailbox ontvangen tijdens het Paasweekend.
  2. Een echte trainingsdag De Pinte waar we karateka van alle leeftijden & graden en van alle clubs graag verwelkomen om het kalenderjaar samen af te sluiten.

De club doet er bijgevolg alles aan om de Tasseikanner in de meest gunstige omstandigheden JKA-karate te laten beoefenen en beleven, zowel binnen als buiten de clubgrenzen.

“Handelen met passie, overtuiging, optimisme en ijzeren vastberadenheid”, is niet voor niets de leuze van onze beide beleidsplannen!

(*) het dagelijks bestuur bestaat heden uit: Troch Johan – Willaert Andy – Lambein Kathleen – Vanhooydonck Bieke – Geboers Jef – Lybaert Bastien – Uyttersprot Maya – Vermeersch Marjolein