Internationale JKA stage Francophone > inschrijvingen (uiterlijk op zaterdag 6 april)

Internationale JKA stage Francophone

Tijdens het Paasweekend wordt jaarlijks de Internationale JKA stage Francophone georganiseerd door JKA Belgium. Aan deze stage nemen maar liefst +/-  800 karateka deel ( jongeren en volwassenen). Ook Tasseikan tekent jaarlijks present met een mooie delegatie. Deze stage heeft immers heel wat te bieden voor jongeren en volwassenen.

De jongeren worden er per leeftijd en per graad opgesplitst en krijgen les van o.a. leden van de nationale ploeg, die supergemotiveerd zijn om hun karatekennis door te geven aan onze jongeren. Een aanrader dus voor de Tasseikan-jongeren uit groep 2.

De volwassenen worden per graad in diverse groepen verdeeld en krijgen les van een hele reeks internationale gastlesgevers o.l.v. Suseki Ueki Shihan, Chiefinstructor JKA World Federation – 9° dan JKA.

Het is heel uitzonderlijk dat de hoogste in graad van onze organisatie naar België komt. In zijn kielzog volgen een hele resem andere lesgevers zoals: Bura Sensei (JKA Denmark), Imamura Sensei (JKA Japan HQ), Ohta Sensei (JKA England), Larsen Sensei (JKA Norway) en Ueda Sensei (JKA Japan HQ).

 

Waar en wanneer?

De stage vindt plaats in Louvain-La-Neuve van zaterdag 20 t.e.m. maandag 22 april 2019.

 

Wat kost deze stage?

Om te kunnen genieten van een gereduceerd groepstarief, dienen we op voorhand in te schrijven. Gelieve daarom uiterlijk op zaterdag 6 april 2019 jullie deelname te bevestigen. Met hoe meer deelnemers we vooraf inschrijven, hoe groter de reductie die ons wordt toegekend:

  • 5 t.e.m. 10 inschrijvingen voor deelname aan de volledige stage = 45 euro / deelnemer
  • 11 t.e.m. 20 inschrijvingen voor deelname aan de volledige stage = 40 euro / deelnemer
  • 21 inschrijvingen voor deelname aan de volledige stage = 35 euro / deelnemer

Naar goede gewoonte zal Tasseikan ook nog eens de helft van de kosten voor zijn rekening nemen! Ook vervoer van en naar de stage wordt geregeld.

 

Dit mag je niet missen!

Deze stage is dan ook een echte aanrader, zelfs al kan je niet alle dagen deelnemen (graag dan een seintje op welke dagen je wel kan deelnemen).

Bovendien zijn er dat weekend geen gewone trainingen  binnen onze club en is deze stage een mooie gelegenheid om de karate-gi aan te trekken en alweer met onze Tasseikan-familie op verkenning te gaan. Kortom: dit mag je niet missen!