Johan Troch sensei, karateka buiten categorie

Op zondag 17 november 2019 vonden we het de hoogste tijd om Johan Troch sensei eens in de bloemetjes te zetten. Omdat hij zo geliefd is in onze club, omdat hij zoveel meer is dan een karateka, omdat het Johan is.

We verzamelden in zaal de Veldblomme in de Pinte die voor de gelegenheid werd versierd en dankzij Tasseikanner Mick werd voorzien van klank en beeld: op een groot scherm werden nl. foto’s vertoond van Johan Troch sensei door de jaren heen. Indrukwekkende beelden die voor veel Tasseikanners waarschijnlijk een echte eyeopener waren. Omdat hij zo bescheiden is weten de meesten onder hen immers niet welk indrukwekkend palmares Johan bij elkaar heeft gesprokkeld.

De Gohan Ladies waren present en verwenden ons alweer met hun lekkernijen, er was taart, er werd gedronken, anekdotes werden uitgewisseld, straffe verhalen verteld.

We hebben echter nog een verrassing voor Johan in petto. We verzamelden verschillende getuigenissen van Tasseikanners over wat Johan Troch sensei voor hen betekent. Het is een vriendenboek vol mooie getuigenissen geworden voor een mooi mens. Dit werd hem op maandag 25 november 2019 overhandigd.