kalenderjaar 2019 > wat brengt ons dit?

Officiële Kick Off 2019

Op zaterdag 5 januari 2019 gaan we officieel van start met onze clubtrainingen en dit zowel voor de jongeren als voor de volwassenen. Vanaf dan gaan de wekelijkse clubtrainingen door op de welgekende tijdstippen.

Tasseikan’s New Year

Op zaterdag 12 januari 2019 klinken we samen op het nieuwe jaar. Maar vooraf zullen J. Troch Sensei & K. Lambein Sensei ons doen zweten tijdens een niet te missen familietraining (met verrassing), welke zal plaatsvinden in de grote zaal van het O.C.P..

Na het douchen kunnen we samen met onze voltallige Tasseikan-familie genieten van een hapje en een drankje. De Tasseikan’s nieuwjaarsreceptie gaat door in de spiegelzaal op de eerste verdieping van het O.C.P..

Iedereen – leeftijd en karate-ervaring speelt geen enkele rol – is van harte welkom!

Activiteiten … te noteren!

Hierbij vinden jullie een (beknopte) activiteitenkalender voor het eerste semester van 2019.

Elk seizoen neemt Tasseikan deel aan diverse provinciale, nationale en internationale activiteiten. Enkel de competitie gerelateerde activiteiten werden niet opgenomen in dit overzicht, wel de diverse andere activiteiten zoals trainingsdagen, stages, …

Uiteraard zijn er nog enkele bijzondere clubactiviteiten die we jullie niet wensen te onthouden. Meer informatie hieromtrent volgt nog. Blokkeer nu alvast zaterdag 27 april 2019 (volledige dag!) in jullie agenda.

Vakantie & feestdagen

Opgelet want er zijn verschillende vakantieperiodes en officiële feestdagen waarop er geen clubtrainingen zijn. Ook deze werden opgenomen in de activiteitenkalender (zie hierboven).

… Happy New Year

Tot slot wensen we iedereen van harte een gezond, vreugdevol en uiterst sportief 2019!