Een nieuwe uitdaging ? > “LEVENSLOOP” Blaarmeersen Gent – 5 & 6 mei 2018

In het weekend van 5 en 6 mei 2018 zal aan de Blaarmeersen de tweede editie doorgaan van Levensloop Gent, een fundraiser evenement ten voordele van en in samenwerking met Stichting Tegen Kanker. 

Deelnemende teams blijven 24 uur lang in beweging, op een parcours rond een centraal evenementenplein. Het is geen competitie, maar wil vooral een sfeervol en gezellig evenement zijn. De 24 uur symboliseren het voortdurend gevecht van patiënten en hun naasten tegen de ziekte. Leden in een team lossen elkaar af en iedereen wandelt of loopt volgens zijn mogelijkheden. Teams worden gevormd door bedrijven, verenigingen, wijkcomités, service-clubs, vriendengroepen, vaak rond een ziek of gestorven familielid. Kortom, iedereen is welkom.

 

Met ons evenement willen wij twee doelen nastreven:

1. de Gentse gemeenschap samenbrengen rond het thema Kanker. De Vechters (mensen die ooit kanker hebben gehad) zijn onze eregasten van Levensloop: we zetten hen in de bloemetjes, steunen hen en herinneren zij die gestorven zijn aan de ziekte. We nodigen hen oa uit via de 4 grote Gentse ziekenhuizen, waarmee Levensloop Gent nauw samenwerkt.

2. geld inzamelen ten voordele van De Stichting Tegen Kanker.

 

Meer info over Levensloop Gent 2018: www.levensloop.be/gent

Welke TASSEIKANNER ziet het zitten om hier aan mee te doen?