Officieel startschot

De samenwerking met de sportfunctionaris en de Sportdienst De Pinte verloopt buitengewoon goed. Zij tonen zich erg enthousiast en vragen uiteindelijk of er geen mogelijkheid bestaat om de club reeds officieel van start te laten gaan in januari 2006. Dus zo’n 8 maanden vroeger dan oorspronkelijk voorzien …

Op zondag 8 januari 2006 is de allereerste training van Tasseikan een historisch feit. In aanwezigheid van enkele trouwe Tekukanners (die onze clubtrainingen zullen blijven bijwonen) wordt onze club officieel boven de doopvont gehouden.

De trainingen voor de jongeren zullen voortaan plaatsvinden op donderdag van 18u00 tot 19u30 in de spiegelzaal voor het Sport & Ontmoetingscentrum O.C.P.. De trainingen voor de jongeren en volwassenen op zondag van 15u30 tot 17u00 in de sportzaal van de gemeentelijke basisschool.

Het zou niet lang duren alvorens de eerste Tasseikanners eerder schuchter en schoorvoetend, hun allereerste stapjes zullen zetten in onze club. Enkele van deze nieuwkomers zullen onze club trouwens mee helpen vorm geven.