SAVE THE DATE: Tasseikan organiseert JKA Vlaanderen kampioenschap op 7 oktober – uw hulp is nodig!

Onze club organiseert  op zondag 7 oktober 2018 het JKA Vlaanderen kampioenschap (vanaf kadetten). Een hele eer en een uitgelezen kans om te tonen tot wat we in staat zijn! Maar dergelijk engagement vereist uiteraard heel wat organisatie en daarvoor hebben we natuurlijk jullie steun nodig.

We rekenen op jullie

Vandaar deze warme oproep aan de leden én ouders om zondag 7 oktober vrij te houden in jullie agenda. Wij hebben een heleboel helpende handen nodig – verspreid over de volledige dag – om dit kampioenschap in goede banen te leiden. Dit begint ’s morgens met het klaarstomen van de zaal en dit eindigt ’s avonds met het opruimen. Andere taken omvatten: de toegangscontrole, het begeleiden van de kampers naar de wedstrijdvloeren, het bereiden van broodjes voor de scheidsrechters / markeerders / vrijwiligers, … Kortom: heel veel werk waarvoor we op jullie steun rekenen.

Nieuwe outfit

Tasseikan zou Tasseikan niet zijn, mochten we een dergelijke gelegenheid niet aangrijpen om nog iets extra te doen. Jan Roose (papa van Tasseikanner Ella) is momenteel niet alleen volop bezig met het ontwerp van een unieke affiche t.b.v. dit kampioenschap, maar ook met het ontwerp van een nieuw Tasseikan T-shirt. De dag van het kampioenschap krijgt elke Tasseikanner dit T-shirt ter beschikking. We staan dus op 7 oktober in onze nieuwe outfit te blinken en geven op die manier het karatelandschap een Tasseikan-stempel mee!

Eten en drinken

Als dank voor jullie hulp en als afsluiter van wat ongetwijfeld een succesvolle dag zal zijn, zullen we alle vrijwilligers een maaltijd aanbieden. Het moment om even uit te blazen, op adem te komen en te verbroederen.

Kijk NU in jouw agenda en leg deze datum vast

Graag zo snel mogelijk als antwoord op deze mail en uiterlijk tegen zaterdag 25 augustus 2018 laten weten of je als Tasseikan-vrijwilliger beschikbaar bent JA of NEE.

Indien JA:

  • Ik ben beschikbaar van …… h …… tot …… h …… (aanvang klaarzetten zaal vanaf 7u15 / 7u30 – opruimen zaal tot omstreeks 18u30)
  • Maat Tasseikan T-shirt: small / medium / large / extra large
  • Ik blijf ’s avonds voor de verbroedering/eten : JA / NEE

Samen maken we van dit kampioenschap een feest! Alvast bedankt voor jullie medewerking!