Tasseikan als coolste sportclub van vlaanderen?

Van 1 tot 30 september gaan MNM en Sport Vlaanderen op zoek naar de ‘Coolste sportclub van Vlaanderen’. De actie werd woensdag 4 september gelanceerd door MNM.

Willen we met Tasseikan kans maken op de hoofdprijs (1000 euro) en eeuwige roem? Dan moeten we voor 30 september ons filmpje insturen via de website van Sport Vlaanderen.

Waaraan moet het filmpje dan wel voldoen? … Het mag maximaal 1 minuut duren. Het moet volgende items bevatten: de sport, de vrijwilligers, de trainers en/of de sfeer in de club. En er mag maximaal 1 filmpje per sportclub ingediend worden.

In juni hadden we bezoek van een drone tijdens onze clubtraining. Dominique & Ilse (broer & zus van Tasseikanner Tessa) hebben met het toen verzamelde beeldmateriaal een filmpje gemaakt, dat werd ingestuurd op datum van zaterdag 7 september 2019.

Ben je ontzettend benieuwd naar het resultaat? Klik dan hier!

Uiteraard moeten we massaal stemmen op ons filmpje, willen we kans maken op eeuwige roem!

De winnaars worden bepaald door enerzijds een vakjury en anderzijds het publiek. De puntenverdeling gebeurt als volgt:

  • 25% wordt bepaald door het aantal stemmen van het publiek. Het stemmen gebeurt via een e-mail adres. Er is slechts 1 stem per e-mail en per video mogelijk. Stemmen kan van 1 tot en met 10 oktober.
  • 75% van de punten wordt toegekend door de vakjury op basis van originaliteit en inhoud (verplicht op te nemen elementen).

Per provincie wordt er 1 winnaar aangeduid. Uit de 5 provinciale winnaars wordt dan de uiteindelijke winnaar gekozen.