Tasseikan clubeetfestijn 2019 > Tasseikan-quiz > een tevreden winnaar

Zoals eerder gemeld kende de allereerste Tasseikan Quiz een gedroomde winnaar.  Of beter gezegd: de prijs was op maat gemaakt van de winnaar.

Het toeval wilde immers dat Tasseikanner Willem tot winnaar werd uitgeroepen. En groot was direct het enthousiasme bij de aanwezige Tasseikanners toen hij zijn enigszins aarzelend zijn prijs bekend maakte: “Eén plankbeurt van 2 minuten, onder luide aanmoediging van alle aanwezige Tasseikanners die lijdzaam mogen toezien!”.

Iedereen weet dat Willem graag plankje doet en bijgevolg was dit een gedroomd scenario dat realiteit werd. Op maandag 29 april 2019 mocht Willem direct zijn prijs verzilveren.

Toevallig of niet, maar Willem kreeg direct bij het binnenkomen van de Tasseikan-dojo een gedroomd voorbeeld. Eén radiator lag namelijk reeds in vol ornaat te planken op de vloer.

Maar onze Tasseikan-familie laat één van zijn familieleden natuurlijk niet zo maar aan zijn/haar lot over.  Er is steeds gedeelte pijn & smart … Daarom werd er eerst één minuutje gezamenlijk plankje gedaan. Vervolgens wou Willem van geen wijken weten en plankte hij lustig verder, terwijl de overige Tasseikanners vanuit kiba dachi toekeken.