Tasseikan Demo Day & clubeetfestijn – zaterdag 27 april 2019> uitnodiging

 

Tasseikan demonstreert …

Elk jaar organiseren we een clubeetfestijn, voorafgegaan door een familietraining. We willen immers het Tasseikan-familiegevoel in stand houden en verder aanwakkeren.

Dit jaar wordt een speciale editie. We organiseren namelijk voor het eerst een Tasseikan Demo Day. Hierbij zullen de Tasseikan-jongeren én volwassenen hun karate-talenten ten toon spreiden. Op die manier kan elke Tasseikanner zijn of haar familieleden en vrienden kennis laten maken met karate in het algemeen en onze club in bijzonder.

 

… en gaat daarna lekker eten

Na de demonstraties hebben deelnemers en toeschouwers waarschijnlijk een hongertje. Dat komt goed uit, want na het sportieve gebeuren vindt het Tasseikan eetfestijn plaats in onze vertrouwde stek ‘La Borgata’, waar we kunnen genieten van het door de chef samengesteld Italiaans buffet. Vooraf is er een drankje en een hapje: tijd genoeg om elkaar beter te leren kennen. Dit jaar staat er ook een quiz op het programma met enkele leuke weetjes.

 

Waar en wanneer?

De Tasseikan Demo Day vindt plaats in de sporthaal GBS (overzijde O.C.P. – ingang via speelplein) op 27 april 2019 tussen 10h00 en 11h30.

Het Tasseikan eetfestijn sluit hierop aan: afspraak om 12h15 in ‘La Borgata’. Steenweg 233/C, 9810 Nazareth.

 

Wat moet dat kosten?

Tasseikan kiest bewust voor democratische prijzen. Demonstraties, aperitief en hapjes, sta-buffet, dessert en dranken inclusief:

  • Kostprijs Tasseikanners:
    • jongeren tot 12 jaar : 20 euro
    • volwassenen vanaf 12 jaar: 30 euro
  • Kostprijs niet-Tasseikanners:
    • jongeren tot 12 jaar : 25 euro
    • volwassenen vanaf 12 jaar: 35 euro

 

Dit wil ik niet missen!

Stuur dan als de bliksem een mailtje naar info@tasseikan.be met vermelding van het aantal deelnemers. Inschrijven kan tot zondag 13 april 2019.

Schrijf vervolgens het juiste bedrag over op rekeningnummer BE36 0014 7743 4581 van Tasseikan vzw. Opgelet: vergeet niet uw naam en aantal deelnemers (zowel jongeren & volwassenen, als lid & niet-lid) te vermelden.

Laat ons weten indien u problemen heeft met vervoer; wij zorgen voor een oplossing.

Een demo, een lekker etentje, gezellig samen zijn: mis deze mooie kansen om de banden binnen onze Tasseikan-familie strakker aan te halen en jullie grenzen te verleggen niet! Schrijf je NU in, het duurt maar enkele minuutjes.

We hopen jullie massaal te mogen verwelkomen op wat alvast een heel leuke karate/familiedag beloofd te worden!