Tasseikan & internationale JKA stage S. MIYAZAKI > een fotografische terugblik

Sinds 2014 neemt de clubleiding van Tasseikan de praktische organisatie op zich van de internationale JKA stage S. MIYAZAKI te Gent.

internationale JKA stage S. MIYAZAKI – editie 2019 > lesgevers v.l.n.r.: Sawada sensei, Gneo sensei, Schulze sensei, Izumiya sensei, Okuma sensei en Ohta sensei

Deze internationale stage kent een lange historiek en werd destijds door wijlen S. Miyazaki Shihan (grondlegger van het JKA karate in België) zelf in het leven geroepen. Bijna alle grote namen uit de JKA geschiedenis zijn hier de revue gepasseerd. De clubleiding van Tasseikan vond dat al deze historiek niet mocht verloren gaan en besloot daarom om de organisatie verder te zetten met als doel te trachten deze stage een nieuwe dynamiek te geven.

 

Meer en meer Tasseikanners beginnen tijdens de stage de handen uit de mouwen te steken, waardoor deze stage ook voelbaar meer Tasseikan-gehalte begint te krijgen. Iets waar de clubleiding bijzonder trots op is.

Op bovenstaande foto ontbreken nog volgende Tasseikanners: Louise, Maxim, Mick en Patrick.

We hebben een zeer diverse fotoalbum gemaakt met een aantal  foto’s (voor & achter de schermen) in willekeurige volgorde. Klik hier om het volledige album in al zijn glorie te bewonderen.

  

  

  

Sommige foto’s zijn van de hand van de officiële fotograaf Filip Vercruysse, anderen werden gemaakt door Tasseikanner Mick Braeckman en nog anderen door Andy & Kathleen.