Tasseikan New Year Training – zaterdag 12 januari 2019 > fotoalbum

Op zaterdag 12 januari 2019 moest er eerst meerdere druppels zweet geproduceerd worden, alvorens we officieel mochten klinken op het nieuwe kalenderjaar.

J. Troch Sensei & K. Lambein Sensei ontfermden zich samen over de aanwezige Tasseikanners. Niet alleen echte doorwinterde Tasseikanners verschenen aan de startlijn, maar ook Tasseikan-ouders gingen de uitdaging aan om met hun zoon/dochter de degen te kruisen.

  Warming up …

J. Troch Sensei nam de jongeren, lagere graden en de ouders voor zijn rekening. Eerst kihon, dan kumite en dan tenslotte kata stonden op de menu.

    

K. Lambein Sensei nam de volwassenen / hogere graden op sleeptouw. Haar groep maakte deel uit van een experiment. Niettemin kregen we ook kihon en kata voorgeschoteld. De kata Kanku Dai was het thema van een menselijke afvalrace.

    

De training werd afgesloten met een demo van beide groepen. De groep o.l.v. J. Troch Sensei kumite & kata demonstreerde. De groep o.l.v. K. Lambein Sensei gaf enkel een demo van de kata Kanku Dai: eerst de gewone versie, vervolgens een versie waarbij met de regelmaat van de klok een volgende golf Tasseikanners in actie kwam.

Het volledige fotoalbum kan je hier terugvinden: klik hier! Met dank aan Alain om aan te treden als fotograaf adterim.