“TASSEIKAN trainingsdag – BACK TO BASICS” > PR-campagne

TASSEIKAN trainingsdag – BACK TO BASICS

Voortaan zullen wij in alle berichtgevingen omtrent onze TASSEIKAN trainingsdag – BACK TO BASICS onderstaande aankondigingsbanner gebruiken.

Als eerste stap in onze PR-campagne mochten jullie als Tasseikanners (jullie zijn spelen hierbij een zogenaamde thuismatch) de echte primeur meemaken omtrent de officiële bekendmaking van onze eigen trainingsdag (klik hier).

Ondertussen werden de flyers & affiches in grote hoeveelheden afgeleverd ten huize Willaert. Net op tijd om hen ’s avonds tijdens de 9° zomertraining uit te delen aan de deelnemers van de zomertrainingen, in aanwezigheid van Gianni Schotte sensei (lesgever van dienst die avond & tevens gastlesgever tijdens onze trainingsdag).

Tot slot: meestal worden de berichten van onze website, gedeeld via de andere communicatiekanalen. Voor het eerst zullen we de rollen eens omkeren en een bijzonder mooie boodschap van Kathleen binnen onze whatsapp-groep delen via onze website:

“Vanavond hebben we de aftrap gegeven van de Tasseikan trainingsdag PR campagne en onze mooie flyers uitgedeeld.

Ik deel toch graag deze kanttekening …

We mogen best wel trots zijn op deze nieuwe verwezenlijking van Tasseikan die vrij uitzonderlijk is:

  • We hebben bewust gekozen om niet de klassieke lesgevers (de hoogste dan-graden van het land) te vragen, maar durven het aan om de jongere garde een kans te geven (we zijn helemaal niet anti de hoogste dan-graden, maar wel pro een nieuwe weg durven inslaan).
  • Er staan 3 vrouwelijke lesgevers op de affiche, wat in een mannenwereld als karate zeker niet evident is. Wederom een moedige keuze.
  • Last but not least: onze hoofdlesgever, clubverantwoordelijke en bezieler van Tasseikan kan en durft het aan om een stap opzij te zetten en zijn lesgevers in the spotlight te laten staan. Ik zie het hem bijzonder weinigen nadoen. 

Ik zou zeggen: mooie uitingen van de dojokun nastreven. We mogen best trots zijn op onze Tasseikan trainingsdag. ??”

Er rest ons dan alleen nog maar een warme oproep te lanceren t.a.v. alle Tasseikanners om op zaterdag 21 december 2019 ALLEMAAL aanwezig te zijn op onze TASSEIKAN Trainingsdag – BACK TO BASICS.