TASSEIKAN-volwassenen versus TASSEIKAN > what’s up?

Woensdag 29 november 2017 vond het event “TASSEIKAN-volwassenen versus TASSEIKAN” plaats. Op een ludieke en actieve manier werd er het beleidsplan “TASSEIKAN-volwassenen : 2017 – 2020” voorgesteld.

In navolging van onze Tasseikan-jongeren kregen de Tasseikan-volwassenen, nu ook een beleidsplan op maat gemaakt. Een tweede echte Tasseikan-baby die propvol acties en initiatieven staat om onze Tasseikan-volwassenen nauwer bij onze Tasseikan-familie te betrekken.

   

Bij elke operationele doelstelling werd er in de dojo onmiddellijk een actieve oefening uitgevoerd., nadien deze operationele doelstelling eerst kijkwijzers gewijs werd voorgesteld.

De opkomst was – wellicht door de winterse weersomstandigheden – beduidend minder dan gehoopt. Maar dit zal de clubleiding van Tasseikan er niet van weerhouden om het ingeslagen en uitgestippelde pad verder te volgen. Vol goede moed en met het nodige doorzettingsvermogen, zullen we stapsgewijs en nauwgezet dit beleidsplan in uitvoering brengen.

De clubleiding is er van overtuigd zijnde dat dit een absolute noodzaak is, om een vernieuwde basis te vormen voor Tasseikan als zijnde club  en als zijnde familie!