Tasseikan was aanwezig tijdens de eerste jeugdoefenwedstrijd

Het was ondertussen reeds lang geleden (zo’n 10 jaar bijna) dat er nog eens een Tasseikanner aanwezig was tijdens de provinciale jeugdoefenwedstrijden.

Er zijn voor het sportieve seizoen 2019-2020 7 Tasseikanners ingeschreven (Alice, Astrid, Maksim, Maxim, Nathan, Nicolo en Pieter-Jan. Voor de eerste jeugdoefenwedstrijd was enkel de eerst genaamde afwezig.

Onze Tasseikan-jongeren met hun 2 coaches voor aanvang van de JOW en nog in ongeschonden toestand …

6 dappere jonge Tasseikanners gingen gezwind de sporthal binnen van Lede. Maar al snel – toen bleek dat er meer dan zo’n 200 jongeren aanwezig waren – waren ze toch danig onder de indruk. 8 wedstrijdvloeren waar er telkens volgens een poulesysteem ploegkata, kata & kumite individueel per leeftijdscategorie werd uitgevoerd.

Onze Tasseikan-jongeren mochten een unieke ervaring beleven. Het resultaat was misschien iet altijd wat ze stiekem gedroomd hadden, maar we kunnen trots zijn op hen.

Vanaf de volgende training zullen ze ongetwijfeld het karate ook op een andere manier beleven en beoefenen … Ze zullen ook hierdoor ook een andere groeicurve kennen als karateka.

Tot slot: een dikke merci aan de ouders om zo talrijk op post te zijn! Het toont een grote mate van betrokkenheid van onze Tasseikan- ouders bij onze Tasseikan-jongeren en onze club. TOP!