Heden

Het sportieve seizoen 2015-2016 belooft een bijzonder seizoen te worden, Tasseikan viert zijn 10-jarig jubileum. Een dagelijks bestuur vond het een absolute noodzaak ook deze unieke verjaardag van de club niet onopgemerkt voorbij te laten gaan.

Er staan dus bijzondere en feestelijke activiteiten op het programma: de realisatie van een eigen Tasseikan sweater, nog meer gastlesgevers, een buitenlandse trip richting Londen met een bezoek aan Y. Ohta Sensei, …

De website gaf na 10 jaar trouwe dienst de geest. Tijd dus om werk te maken van een nieuwe en nog betere website die nog beter tegemoet komt aan de wensen en vragen, die steeds gepaard gaan met de speurtocht naar potentiële karateka.

Zoals in het verleden van de club wel vaker gebeurde – bood er zich ook nu een nieuwe kans aan met betrekking tot het trainingsaanbod: een complete herschikking van het aanbod, met de introductie van een 4° clubtraining. Jongeren trainen voortaan op donderdag en zaterdag. Volwassenen kunnen zich uitleven op maandag, woensdag en zaterdag.

Dus na 10 jaar vindt er toch een grondige verandering plaats in het Tasseikan-landschap. Niet alleen de trainingen worden herschikt en uitgebreid, ook de vernieuwde website kondigt een nieuwe huisstijl aan voor de nieuwsbrieven, affiches, flyers, …

Tasseikan is meer dan ooit klaar voor de toekomst!

Tasseikan is klaar voor jouw toekomst !