Clubnieuws

Tasseikan New Year Training – zaterdag 12 januari 2019 > fotoalbum

Op zaterdag 12 januari 2019 moest er eerst meerdere druppels zweet geproduceerd worden, alvorens we officieel mochten klinken op het nieuwe kalenderjaar. J. Troch Sensei & K. Lambein Sensei ontfermden zich samen over de aanwezige Tasseikanners. Niet alleen echte doorwinterde Tasseikanners verschenen aan de startlijn, maar ook Tasseikan-ouders gingen de uitdaging aan om met hun zoon/dochter de degen te kruisen.   Warming up … J. Troch Sensei nam de jongeren, lagere graden en de ouders voor zijn rekening. Eerst kihon, dan kumite en dan tenslotte kata … Lees verder Tasseikan New Year Training – zaterdag 12 januari 2019 > fotoalbum

3° woensdag van de maand = gezellig samen zijn > woensdag 16 januari 2019

Met al het feestgedruis van de voorbije weken, zouden we het bijna durven vergeten … Maar elke 3° woensdag van de maand houden we ons gezellig samen zijn na de training. Een excuus dat perfect valt uit te leggen aan het achterblijvend thuisfront: een clubactiviteit … BE THERE! DON’T MISS IT!

Tasseikan’s nieuwjaarsreceptie – zondag 12 januari 2019 > fotoalbum

Op zaterdag 12 januari 2019 hadden we onze eerste feestelijke clubactiviteit. Het was eigenlijk dubbel feest, want eerst hadden we onze New Year Family Training o.l.v. J. Troch Sensei & K. Lambein Sensei welke onmiddellijk gevolgd werd door onze Tasseikan’s nieuwjaarsreceptie. Nadat we eerst fysiek afgepeigerd werden, mochten we na het in ontvangst nemen van de nieuwjaarswensen klinken op het nieuwe jaar 2019. Met een droogje & natje in de hand konden de Tasseikanners & sympathisanten in alle rust met elkaar keuvelen. Tasseikanner Mick had van de … Lees verder Tasseikan’s nieuwjaarsreceptie – zondag 12 januari 2019 > fotoalbum

‘Tasseikan’ in bloedvorm > Jullie ook?

De Tasseikan-lesgevers (kortweg: J.,K. en A. ; oftewel J.K.A.) verkeren naar verluid in bloedvorm. Ze hopen dat jullie als Tasseikanners dat ook zijn! A(ndy). beet de spits af op zaterdag en gaf  een basistraining met de aandacht voor het gebruik van het bekken. Dit voornamelijk met de focus op: de armtechnieken, de afstand t.o.v. derden (mawai) en de kata Taikyoku Shodan en Heian Shodan. J(ohan). volgde op maandag en liet ons allen swingen met de beentjes. Dit met een doelgerichte focus … Lees verder ‘Tasseikan’ in bloedvorm > Jullie ook?

Zaterdag 12 januari 2019 > NEy Year Family training + Tasseikan’s Nieuwjaarsreceptie

Niet te missen activiteiten op ZATERDAG 12 JANUARI 2019. New Year Family Training: zowel voor Tasseikanners als niet-Tasseikanners / zowel voor jongeren als volwassenen / … O.C.P. – grote zaal gelijkvloers tussen 17u30 en 19u00 Tasseikan’s Nieuwjaarsreceptie: zowel voor Tasseikanners als niet-Tasseikanners / zowel voor jongeren als volwassenen / … O.C.P. – spiegelzaal 1° verdieping tussen 19u15 en … We verwachten jullie allemaal! Tot zaterdag!