TASSEIKAN’s Familietraining & Clubeetfestijn > officiële uitnodiging

Naar jaarlijkse traditie gewoonte organiseert Tasseikan een familietraining & een clubeetfestijn. De datum was reeds alom bekend en genoteerd, namelijk: zaterdag 17 maart 2018.

Onze familietraining zal uitzonderlijk doorgaan in de sportzaal van het Erasmus atheneum De Pinte (ingang via Kasteellaan) van 10u00 tot 11u30.

Zoals steeds zullen wij trachten om de meute echte karateka familiaal te laten verbroederen met de aanwezige bloedverwanten. Dus iedereen (zoals: ouders, broers & zussen, echtgeno(o)t(es), … ) is allen van harte welkom!

Na de training nemen we allen nog een verkwikkende douche en trekken we naar andere oorden, want:

Voor ons clubeetfestijn moesten we noodgedwongen onze vertrouwde thuisbasis vaarwel zeggen en op zoek gaan naar een complete nieuwe locatie. Hopelijk betekent dit letterlijk: “Verandering van spijs, doet eten!” en kunnen we rekenen op een talrijke opkomst.

Na een zekere speurtocht kwam uiteindelijk feestzaal Ter Cleydaele (Mieregoed 1, 9840 De Pinte) als locatie uit de bus. Voor het eten werd de joker ingezet op een Italiaans pasta buffet, waar iedereen wel zijn gading zou moeten kunnen in vinden.

Het programma ziet er als volgt uit ter plaatse Ter Cleydaele:

  • Ontvangst met een natje & droogje omstreeks 12u15
  • Tussen 12u45 – 13u00 trachten we een plaatsje te veroveren & brengt de clubleiding een kleine speech
  • Om 13u00 gaan we van start met het buffet tot …

Gelieve jullie uiterlijk op vrijdag 9 maart 2018 in te schrijven via info@tasseikan.be en daarbij duidelijk te noteren met hoeveel jongeren (tot 12 jaar) en volwassenen jullie zullen deelnemen. De clubleiding dient immers tijdig in staat te zijn om een juist aantal deelnemers door te geven aan de chef kok.