Trainingsdag KIME Aalter > zaterdag 20 oktober 2018 > verslaggeving

Op zaterdag 20 oktober 2018 was het eindelijk weer zo ver; de JKA-familie karavaan kon oprukken richting Aalter voor de jaarlijkse trainingsdag. Zo’n 60-tal JKA’ers stonden breed glimlachend opgelijnd voor de 2 trainingen.

In tegenstelling tot alle voorgaande jaren was S. Gneo Sensei niet aanwezig, maar dit werd ruimschoots gecompenseerd door de aanwezigheid van A. Vicaire sensei & S. Wille sensei.

De 1° training stond meer in het teken van het kumite, terwijl de 2° training eerder in het teken stond van kata & bunkaiA. Vicaire sensei ontfermde zich voor beide trainingen over de zwarte gordels. S. Wille sensei ontfermde zich over de andere volwassenen, terwijl Andy de jongeren voor zijn rekening nam.

Tasseikan was vertegenwoordig in alle groepen: Jef & Bart infiltreerden bij de zwarte gordels, terwijl Alain & Willem de andere groep onveilig maakten. Astrid legde het vuur aan de schenen van de aanwezige jongeren, onder toeziend oog van Andy die de lesgever van dienst was en die Astrid ook als zijn assistente inschakelde.

Tasseikanner Bart verraste de andere Tasseikanners, door in volle snelheid de dojo uit te stormen en ontbreekt hierdoor op de Tasseikan-groepsfoto.

Hierbij een uitgebreider fotoverslag van de trainingsdag: klik hier!