Vernieuwen clublidgeld, vergunning, stijlbijdrage, …

Het nieuwe sportieve seizoen 2019-2020 kondigt zich in de verte aan. Hoog tijd dus om als club onze administratieve voorbereidingen te treffen.

 

CLUBLIDGELD, VERGUNNING & STIJLBIJDRAGE

Daartoe behoort ook deze oproep voor het vernieuwen van jullie clublidgeld bij Tasseikan, jullie persoonlijke vergunning en stijlbijdrage. Want sinds enkele seizoenen heeft de club evenwel de verplichting om deze laatste 2 onderdelen in orde te stellen zowel bij de Vlaamse Karate Federatie vzw als bij JKA Vlaanderen vzw.

Gelieve daarom de totale bijdrage te storten – uiterlijk op datum van 25 augustus 2019 – op het rekeningnummer van Tasseikan vzw (BIC GEBABEBB  / IBAN BE36 0014 7743 4581) met mededeling van ‘jullie naam + clublidgeld & vergunning 2019-2020’.

  • 1° familielid = Tasseikanner > clublidgeld = 70 euro + vergunning VKF & stijlbijdrage JKA VL = 35 euro > totaal van 105 euro
  • 2° familielid = Tasseikanner > clublidgeld = 60 euro + vergunning VKF & stijlbijdrage JKA VL = 35 euro > totaal van 95 euro

PS: Tasseikanners die pas in januari (of later) lid werden, mogen bovenstaand bericht nog een 4-tal maand aan de frigo hangen/

 

MAAK KANS OP EEN GRATIS 7-BEURTEN KAART

 

 Langs deze weg wensen wij jullie nog eens te herinneren aan een nieuwigheid die we als zijnde Tasseikan introduceerde bij aanvang van het sportieve seizoen 2017-2018. Namelijk: het is altijd motiverender om in het gezelschap van een bekende te sporten. Dit geldt ook binnen onze Tasseikan-familie. Misschien kunnen jullie wel een familielid, vriend, kennis, buur, klasgenoot … overtuigen om ook karate te beoefenen binnen onze clubgrenzen.

Daarom zal elke Tasseikanner die een nieuwkomer (= een niet-karateka) overtuigt om zich effectief lid te maken van Tasseikan (lid = betaling clublidgeld & vergunning), een gratis meerbeurten-kaart ontvangen voor 7 clubtrainingen. We zijn ontzettend benieuwd wie er dit sportief seizoen als eerste een nieuwkomer zal introduceren !

 

NOG EVEN TER HERINNERING

 

Het nieuwe sportieve seizoen 2019-2020:

  • gaat officieel van start op maandag 2 september 2019 voor de volwassenen en op donderdag 5 september 2019 voor de onze Tasseikan-jongeren.
  • brengt een wijziging met zich mee wat betreft de trainingsuren en -locatie op zaterdag. Voortaan gaat onze clubtraining op zaterdag door van 10u00 tot 11u30 (12u00) in de sportzaal van het Go! Atheneum Erasmus De Pinte (zie voorgaande berichtgeving hieromtrent).

Onze Tasseikan-zomertrainingen – editie 2019 gaan nog door (elke dinsdag- en donderdagavond van 20u00 tot 21u30) tot en met donderdag 29 augustus 2019. Al zeggen we het zelf:het is een top-editie tot op heden. Mocht je nog niet deelgenomen hebben, dan moet je zeker een proberen!

 

En uiteraard hopen we jullie allen van harte te mogen verwelkomen in september voor een fantastisch seizoen. Onze activiteiten-kalender blaakt immers terug van allerlei leuke ideeën voor onze Tasseikan-familie. Binnenkort meer info hieromtrent.