Zomertrainingen

Sinds 2011 organiseert Tasseikan trainingen tijdens de zomermaanden juli en augustus, wanneer de meeste clubs een zomerstop inlassen. Behalve de eigen lesgevers worden ook verschillende gastlesgevers uitgenodigd.

Daarbij overschrijden we ook wel eens de grenzen van onze eigen stijlgroep (shotokan) en leerschool (JKA). Kennis delen, ervaringen uitwisselen …

Deze zomertrainingen zijn ondertussen uitgegroeid tot een vaste ontmoetingsplaats voor meer dan 100 karateka uit een 25-tal clubs.

De immense inzet, het tomeloze enthousiasme – zowel van de gastlesgevers als van de deelnemers – en de uitmuntende sfeer tijdens de zomertrainingen, zijn elke editie opnieuw ongelooflijk fantastisch! Er zijn eigenlijk te weinig superlatieven voor handen om dit correct te beschrijven … En het weerspiegelt ongetwijfeld wel de “geest” van de ‘Zomertrainingen De Pinte’.”

Praktische informatie:
Elke maandag en woensdag van 20u00 tot 21u30 tijdens de zomermaanden juli en augustus.

De editie 2024 begint op maandag 3 juli en eindigt op woensdag 9 augustus. De trainingen zijn steeds van 20u00 tot 21u30 o.l.v. een andere gastlesgever.

Nog even het recept:

  • Karateka’s vanaf 12 jaar met een geldige vergunning van Karate Vlaanderen is welkom
  • Alle graden zijn toegelaten
  • Karate-gi toegelaten, maar voorkeur voor gewone losse sportieve kledij (onze traditionele karate-gi mogen we eens thuislaten)
  • Elke zomertraining staat o.l.v. een andere gastlesgever
  • Ideaal om ook tijdens de zomervakantie de fysiek en techniek op peil te houden of aan te scherpen
  • Voor amper 2 euro/zomertraining beleef je quasi een ganse zomer echte karate-fun! 

Locatie
Gemeentelijke Sportzaal OCP, Polderbos 20, 9840 De Pinte – grote zaal gelijkvloers.

“De Tasseikan zomertraining zijn echt de max! Een leuke opfrissing van alle basistechnieken en de sfeer zit altijd goed.”