JKA Vlaanderen / Karate Vlaanderen

JKA shotokan karate club Tasseikan De Pinte is een erkende karateclub (*) met clubnummer 4074.

(*) = zowel door de Gemeente De Pinte, als door JKA Vlaanderen en Karate Vlaanderen

JKA VLAANDEREN

Binnen de clubgrenzen van Tasseikan beoefenen we de traditionele shotokan karate-stijl. Daarbij volgen we de strekking van de JKA-leerschool.

Als Tasseikanner ben je bijgevolg automatisch gelinkt aan de JKA-leerschool en ontvang je op regelmatige basis een nieuwsbrief van JKA Vlaanderen.

Via de Vlaamse vleugel – JKA Vlaanderen – van onze nationale organisatie (BAKF, maar beter gekend onder onze familienaam JKA Belgium), hebben we een rechtstreekse link met het JKA Headquarters in Japan.

KARATE VLAANDEREN

Als één van de zes erkende leerscholen maakt JKA-Vlaanderen ook deel uit van Karate Vlaanderen.

Als erkende sportfederatie door Sport.Vlaanderen vertegenwoordigt zij alle karateverenigingen in Vlaanderen en treedt zij ook aan als promotor van karate in Vlaanderen.

Als Tasseikanner ben je automatisch ook lid van Karate Vlaanderen. Ook hiervan krijg je op regelmatige basis een nieuwsbrief, met leuke activiteiten die de grenzen van onze eigen JKA-leerschool overschrijden.

Tasseikan heeft het integriteits-charter getekend van Karate Vlaanderen en onderschrijft hierdoor eveneens de verschillende gedragscodes en karatecode van Karate Vlaanderen.